Report an issue

Found a bug you'd like to tell us about?
 

 Here’s what to do…Login, Select an ‘Issue Category’ from below and click on the "New Issues” button.

 Please note that support questions will not be handled here. If you need hands on technical support please take out a subscription.

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 106

#105 – Javascript Errors with ARK Editor Enabled

Posted in ‘ Ark Editor’
This is a public ticket. Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.
Friday, 15 January 2016 03:28 GMT
versacom

I am having issues with my site after installing ARK Editor.

When active. The dropdown menu at the top of the page is not functional.

Also the glyphicons on the bottom three modules are missing.

Custom Fields
Server type
Linux
Web server type
Apache
ARK product version
1.7.7
Joomla! version
3.4.8
PHP Version
 
Web browser
Firefox, Chrome
Errors log
Uncaught ReferenceError: Hash is not defined (anonymous function) @ modal.js:7 Uncaught TypeError: Cannot read property 'handlers' of undefined (anonymous function) @ modal.image2.js:1 Uncaught TypeError: Cannot read property 'assign' of undefined (anonymous function) @ oil.html:66 j @ jquery.min.js:2 k.fireWith @ jquery.min.js:2 m.extend.ready @ jquery.min.js:2 J @ jquery.min.js:2
Steps to replicate the issue
Navigate to frontend of site. http://goldengroveplantation.com.au/our-services/oil.html
Friday, 15 January 2016 11:48 GMT

Hi Versacom,

This could be happening because of a MooTools and jQuery conflict. One thing that could cause this would be if jQuery was not running in non conflict mode, in your sites template. Could you check if this is the case? Also, you could try disabling the system modal plugin and this will stop MooTools loading in the front of your template but it will also mean that any lightbox that is already set up or that you may create, will not work anymore.

I hope this helps.

Kindest Regards,

Louisa

Sunday, 17 January 2016 23:56 GMT
versacom

Thank you, I have already tried all of the above things. I have loaded 'eorisis: jQuery' plugin to ensure that jQuery is loaded in no conflict mode and in the right order. I still have the issue.

I have also disabled the modal plugin, this fixes the issue with the dropdown menu but makes the inline editor unusable. I still have the issue of the Glyphicons.

Monday, 18 January 2016 12:24 GMT

Hi Versacom,

Thanks for your reply.

Please could you tell us if your template is a custom template that you built yourself? If not, could you tell us what template you are using and where you got it from?

Kindest Regards,

Louisa

Monday, 18 January 2016 22:17 GMT
versacom

It is a template I bought. Link below:

https://www.joomla-monster.com/joomla-templates/i/3-business/100-jm-exclusive-furniture

Thursday, 11 February 2016 02:47 GMT
versacom

@Louisa

Is there any progress on this issue?

I have opened a ticket with the template author, hopefully someone can solve this.

Friday, 19 February 2016 11:36 GMT

Hi Versacom,

I am very sorry for the delayed response.

The issue would be that there is a conflict with Mootools and the JQuery plugin. Unfortunately without accessesing your site, we are unable to reslove this issue for you. If you would like, you could take out a Support Subscription and we would be able to login to your site, to resolve this issue.

Kindest Regards,

Louisa

 

WebxSolution Ltd is not affiliated with or endorsed by the Joomla! Project or Open Source Matters. The Joomla! name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

Copyright © 2009 - 2016 WebxSolution Ltd
Powered by JoomlaWired