Report an issue

Found a bug you'd like to tell us about?
 

 Here’s what to do…Login, Select an ‘Issue Category’ from below and click on the "New Issues” button.

 Please note that support questions will not be handled here. If you need hands on technical support please take out a subscription.

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 106

#107 – No notifications and no Assigned posts

Posted in ‘ Ark Editor’
This is a public ticket. Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.
Monday, 25 January 2016 20:29 GMT
joris85

Hi guys,

 

I do not get notifications, i thought it was maybe my filter but i do not see any mail delivered.

Also the My assigned posts url is not working.

I get a 404 error:

http://arkextensions.com/this-page-has-moved#discuss-wrapper

 

Good luck

Custom Fields
Server type
Linux
Web server type
Apache
ARK product version
none
Joomla! version
none
PHP Version
 
Web browser
Firefox, Firefox, Safari, Chrome, Opera, IE12, IE11, IE10, IE9
Errors log
 
Steps to replicate the issue
Check notifications send Check your my assigned posts in CLient area
 
Tuesday, 26 January 2016 12:44 GMT

Hi Joris,

Thank you for reporting this.

I have tested this using my account and I am unable to reproduce these issues. Please can you email us at: support@arkextensions.com, with the password you use to login to the Ark Extensions site so we can look into this and try to resolve the issue?

Kindest Regards,

Louisa

WebxSolution Ltd is not affiliated with or endorsed by the Joomla! Project or Open Source Matters. The Joomla! name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

Copyright © 2009 - 2016 WebxSolution Ltd
Powered by JoomlaWired