Report an issue

Found a bug you'd like to tell us about?
 

 Here’s what to do…Login, Select an ‘Issue Category’ from below and click on the "New Issues” button.

 Please note that support questions will not be handled here. If you need hands on technical support please take out a subscription.

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 106

#120 – ARK Editor not saving configurations

Posted in ‘ Ark Editor’
This is a public ticket. Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.
Monday, 14 March 2016 14:59 GMT
Fightingwolf

The editor isn't saving  the toolbar configurations.  I have tried editing the existing toolbar layouts as well as creating a new toolbar layout and it doesn't save the configuration.

I'm not sure if this is why I still can't get the media button appear on the toolbar even though everything is shown that it is configured correctly.

 

 

Custom Fields
Server type
Linux
ARK product version
Free version
Joomla! version
Joomla version, 3.4.8
PHP Version
 
Web browser
Firefox
Errors log
 
Steps to replicate the issue
Change a the ARK editor toolbar layout configuration. Click save. It doesn't save the configuration.
Wednesday, 16 March 2016 11:37 GMT

Hi Fightingwolf,

Thank you for your post.

Please try uninstalling and then reinstalling the editor. This should resolve the issue.

Please let us know how you get on?

Kindest Regards,

Louisa

WebxSolution Ltd is not affiliated with or endorsed by the Joomla! Project or Open Source Matters. The Joomla! name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

Copyright © 2009 - 2016 WebxSolution Ltd
Powered by JoomlaWired

 

Cron Job Starts