Report an issue

Found a bug you'd like to tell us about?
 

 Here’s what to do…Login, Select an ‘Issue Category’ from below and click on the "New Issues” button.

 Please note that support questions will not be handled here. If you need hands on technical support please take out a subscription.

#176 – frontend editing in article deletes text including and after readmore

Posted in ‘ Ark Editor’
This is a public ticket. Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.
Monday, 22 August 2016 11:49 BST
Visionet

Hi at ark!

I've done the steps above on your demo site http://inlineeditingforjoomla.com/ .

This is a showstopper for us, as it deletes content while adding content during edit.

Regards
Dietrich

Custom Fields
Server type
Linux
Web server type
Apache
ARK product version
1.9.0
Joomla! version
3.5.1
PHP Version
 
Web browser
Chrome
Errors log
 
Steps to replicate the issue
1. open http://inlineeditingforjoomla.com/ in browser 2. login with the demo account in frontend 3. enable frontend editing 4. edit article "HIGH ALTITUDE EDITING" 5. right before the "readmore" mark insert some text (eg. "TEST") 6. save the edit 7. disable frontend editing 8. watch the article "HIGH ALTITUDE EDITING" The link "CONTINUE READING" disappeared. Editing the article again shows that everything after the "readmore" mark was deleted.
Monday, 22 August 2016 13:34 BST
awills

Hi Dietrich,

We have tested this in the latest version of chrome 52.0.2743.16 m as of writting and we are not able to reproduce.

We followed your steps above an we were not able to replicate this issue. Could you tell  us if you are using a different browser than Google Chome and what version?

When you edit an article in inline mode or standared editing the readmore no longer remains a link but will be a HR tag and will dissplay as a red dotted line in the editor textarea region and the full text of the aricle should appear as shown in attachment. If this is not happening then there is something interfering. Please also ensue you clear your browser cache files[http://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cache] this could cause invalid old javascript files to misbehave for the editor which could be causing this issue.

Kindest Regards,

Andrew

 

 

                                                                                                       

Attachment
Monday, 22 August 2016 16:08 BST
Visionet

I see now that I've not written in the subject clearly that this happens in frontend inline editing mode.

I'm able to reproduce this with Chrome 52.0.2743.116 m (64-bit) on Windows 7 x64 with current patches installed.

The faulty behaviour is sometimes only visible if I log out from the demo site and reload the page.

After logging in again and using the non-inline frontend editor you clearly see that the "readmore" <hr/> tag and the following text is now missing.

This ticket is closed, therefore read-only. You can no longer reply to it. If you need to provide more information, please open a new ticket and mention this ticket's number.
WebxSolution Ltd is not affiliated with or endorsed by the Joomla! Project or Open Source Matters. The Joomla! name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

Copyright © 2009 - 2016 WebxSolution Ltd
Powered by JoomlaWired

 

Cron Job Starts