Report an issue

Found a bug you'd like to tell us about?
 

 Here’s what to do…Login, Select an ‘Issue Category’ from below and click on the "New Issues” button.

 Please note that support questions will not be handled here. If you need hands on technical support please take out a subscription.

#194 – Can't add links to images using INLINE editor

Posted in ‘ Ark Editor’
This is a public ticket. Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.
Friday, 16 December 2016 19:46 GMT
djaver

 Issue of applying a link to an image still remains for the Inline editor.

Custom Fields
Server type
Linux
Web server type
IIS
ARK product version
2.0.2
Joomla! version
3.6.5
PHP Version
 
Web browser
Firefox, Chrome, IE11
Errors log
 
Steps to replicate the issue
Invoke the Inline editor on the front end>insert an image>attempt to apply a link to an image (using tree link). It does not work, and produces CKEditor JS errors in the console. This was previously happening to the front and back editors as well, but they have been fixed in 2.0.2, but still doesn't work on inline editor.
Friday, 27 January 2017 10:07 GMT
awills

This issue has been fixed in the latest version of the editor.

This ticket is closed, therefore read-only. You can no longer reply to it. If you need to provide more information, please open a new ticket and mention this ticket's number.
WebxSolution Ltd is not affiliated with or endorsed by the Joomla! Project or Open Source Matters. The Joomla! name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

Copyright © 2009 - 2016 WebxSolution Ltd
Powered by JoomlaWired