Report an issue

Found a bug you'd like to tell us about?
 

 Here’s what to do…Login, Select an ‘Issue Category’ from below and click on the "New Issues” button.

 Please note that support questions will not be handled here. If you need hands on technical support please take out a subscription.

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 106

#33 – No documents visible in subfolders

Posted in ‘ Ark Editor’
This is a public ticket. Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.
Tuesday, 02 June 2015 14:30 BST
ipustjen

When I use the button to link a document it opens the "files"directory. I can see the subfolders I've made and the documents in the "files"directory but when I navigate to a subfolder which also contains documents there are no documents visible. I only see a text "no images found"

What can I do to fix this issue?

Custom Fields
Server type
Linux
Web server type
Apache
ARK product version
1.4.1
Joomla! version
3.4.1
PHP Version
5.5.15
Web browser
Firefox
Errors log
 
Steps to replicate the issue
edit document and click link "insert document"
 
Wednesday, 03 June 2015 13:37 BST

Hi Ivo Pustjens,

This problem has been fixed, it will be issued in the next release. It was due to a change in Joomla's media manager.

Kind Regards

Louisa

Friday, 05 June 2015 14:16 BST
awills

This issue has been fixed in our next release that should be out shortly.

This ticket is closed, therefore read-only. You can no longer reply to it. If you need to provide more information, please open a new ticket and mention this ticket's number.
WebxSolution Ltd is not affiliated with or endorsed by the Joomla! Project or Open Source Matters. The Joomla! name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

Copyright © 2009 - 2016 WebxSolution Ltd
Powered by JoomlaWired