Report an issue

Found a bug you'd like to tell us about?
 

 Here’s what to do…Login, Select an ‘Issue Category’ from below and click on the "New Issues” button.

 Please note that support questions will not be handled here. If you need hands on technical support please take out a subscription.

#4 – Preloader Problem

Posted in ‘ Ark Editor’
This is a public ticket. Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.
Friday, 27 March 2015 15:39 GMT
James.s

I installed your editior and was having issues with speed so I uninstalled it.  Now on the front page of my site there is code trying to load but can't since there is nothing there.  

The code is this:

 < div class="preloader" style="position: absolute; top: 0px; left: 0px; opacity: 0.7; display: table-cell; text-align: center; vertical-align: middle; width: 455px; height: 516px; background-color: rgb(255, 255, 255);"><img src="http://beta.insafetyconf.com/layouts/joomla/arkeditor/images/712.gif?t=F1RD" style="vertical-align: middle;"></div >
Can you please tell me where this code exists?  I tried to change the template but the code still appears.

Thanks

Custom Fields
Server type
Linux
Web server type
Apache
ARK product version
RC3
Joomla! version
3.3
PHP Version
 
Web browser
Firefox
Errors log
 
Steps to replicate the issue
I installed your editior and was having issues with speed so I uninstalled it. Now on the front page of my site there is code trying to load but can't since there is nothing there.
 
This ticket is closed, therefore read-only. You can no longer reply to it. If you need to provide more information, please open a new ticket and mention this ticket's number.
WebxSolution Ltd is not affiliated with or endorsed by the Joomla! Project or Open Source Matters. The Joomla! name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

Copyright © 2009 - 2016 WebxSolution Ltd
Powered by JoomlaWired