Report an issue

Found a bug you'd like to tell us about?
 

 Here’s what to do…Login, Select an ‘Issue Category’ from below and click on the "New Issues” button.

 Please note that support questions will not be handled here. If you need hands on technical support please take out a subscription.

#144 – Can't add image into content

Posted in ‘ Ark Media’
This is a public ticket. Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.
Wednesday, 04 May 2016 17:09 BST
istudio

After upgrading to 1.83 I get this error

Custom Fields
Server type
Linux
Web server type
Apache
ARK product version
1.83
Joomla! version
3.5.1
PHP Version
php 5.6
Web browser
Firefox, Safari, Chrome, Opera
Errors log
 
Steps to replicate the issue
Insert image into content
Attachment
Thursday, 05 May 2016 05:58 BST
paulc

Hi istudio,

Thank you for the screenshot, it looks like there is some old cache left over from the update which hasn't cleared itself properly. Using this tutorial could you clear Ark Media & your browser's cache which should fix the issue. Alternatively re-add your site details to your account & we'll jump in and sort it out for you.

Regards,

Paul

Friday, 06 May 2016 09:47 BST
istudio

Ok, manage to fix this with clearing the browser cache in Firefox.

Monday, 09 May 2016 06:57 BST
paulc

Hi istudio,

Glad to hear the issue is resolved. We hope to add some better cache management in an upcoming release of Ark Media so updates are more automated.

Regards,

Paul

This ticket is closed, therefore read-only. You can no longer reply to it. If you need to provide more information, please open a new ticket and mention this ticket's number.
WebxSolution Ltd is not affiliated with or endorsed by the Joomla! Project or Open Source Matters. The Joomla! name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

Copyright © 2009 - 2016 WebxSolution Ltd
Powered by JoomlaWired