Report an issue

Found a bug you'd like to tell us about?
 

 Here’s what to do…Login, Select an ‘Issue Category’ from below and click on the "New Issues” button.

 Please note that support questions will not be handled here. If you need hands on technical support please take out a subscription.

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 106

#69 – Permission Related Erros when using image upload fields in other extensions

Posted in ‘ Ark Media’
This is a public ticket. Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.
Thursday, 10 September 2015 19:21 BST
austenn01

Hello,

I don't use ARK Editor/ARK Meida manager on my live production sites yet as there is just way to many issues and bugs to use on my production live sites.

Below are some of these issues:

1) DPFields - When I add an 'upload' field in DPFields, and then go into Joomla Artcile, click the 'browse' button, it opens a popup window and then displays:

Error
An error has occurred.

    404 Component not found.

Return to Control Panel

2) No.1 happens a LOT with 'other Joomla extensions' that use the 'browse' field..EG: Fields and Filters, JoomlArt CCK, Seblod...and there has been others over the last X months, but I dont remember.

3) i have also had many of my production sites have their 'frontend' not work at all when I enable ARK Editor as the default editor.

4) In DPFields, when I add a NEW filed, there is a 'description' area that is a wysiwyg area. With version 1.6.6 of ARK Editor Pro, the ARK Editor Pro showed, but you could only see one line of vertical height. When i upgraded to ARK Editor pro 1.7.0, the wysiwyg doesnt display at all now.

I really want to start using ARK Editor Pro and ARK media manager, but every time i test it there is just bugs and issues. Its very disapointing, espeically cause I have paid money for something that i can't use.

Custom Fields
Server type
Linux
Web server type
Apache
ARK product version
1.7.0
Joomla! version
3.4.4
PHP Version
5.5.x
Web browser
Firefox
Errors log
 
Steps to replicate the issue
When I add an 'media' field in DPFields, and then go into a Joomla Article, go to the new FIELDS TAB, click the 'browse' button, it opens a popup window and then displays an error message.
Monday, 14 September 2015 11:26 BST

Hi austeen01,

Thank you for your post.

Please could you be more specific and could you create a seperate ticket for each issue, with steps to reproduce them, to help us resolve these problems?

Thanks

Kindest Regards,

Louisa

WebxSolution Ltd is not affiliated with or endorsed by the Joomla! Project or Open Source Matters. The Joomla! name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters the trademark holder in the United States and other countries.

Copyright © 2009 - 2016 WebxSolution Ltd
Powered by JoomlaWired